Meerwaarde Satius

Waarom Satius?

Wat maakt Satius zo uniek en onderscheidend?

 

Vladimir Voûte, Managing Partner van Satius: ‘Alles wat wij doen uit zich in het verbeteren van de bedrijfsresultaten van onze opdrachtgevers. Het verbeterde bedrijfsresultaat is het gevolg van het behouden en het uitbouwen van bestaande klanten, het werven van nieuwe klanten en het verlagen van de kosten bij onze opdrachtgevers. Dat doen we door de klantverloop te minimaliseren, de bestaande omzetten te vergroten, de klachten te verminderen en de concurrentiepositie te verbeteren.

 

Het middel dat wij daarvoor inzetten is het implementeren van een loyaliteitsprogramma. Die zorgt voor het meten, weten , maar vooral het verbeteren van de klanttevredenheid, loyaliteit, concurrentiepositie en/of NPS van onze opdrachtgevers. Dé Satius drijfveren zij dus het meten, weten, maar vooral het verbeteren van de klanttevredenheid, loyaliteit, concurrentiepositie en/of NPS van onze opdrachtgevers.

Satius geeft daarmee een 100% garantie voor het verbeteren van de klanttevredenheid, loyaliteit, concurrentiepositie en/of NPS.

Satius garandeert een hogere klanttevredenheid binnen een jaar

 Onderscheidende aanpak

Satius onderscheidt zich door een combinatie van de onderstaande elementen:

 

  • Resultaatgericht: Satius gaat voor het resultaat: het verhogen van de klanttevredenheid, loyaliteit en/of de Net Promotor Score (NPS). Satius kan hiervoor zelfs garant staan
  • Geïntegreerde end to end meting: daar waar andere opiniebureaus stoppen bij de conclusies en aanbevelingen (‘en veel succes ermee’) gaat Satius verder met het definiëren en implementeren van een verbeterplan. Na een jaar toont Satius de hogere klanttevredenheid, loyaliteit en/of NPS aan.
  • Multidisciplinair: Alle afdelingen die een klantcontactmoment hebben, worden vooraf betrokken bij het tevredenheidsonderzoek. Daarmee ontstaat een breed gedragen draagvlak en wordt de implementatie door de eigen organisatie uitgevoerd en geadopteerd.
  • Performance based: Satius rekent graag af op basis van de behaalde resultaten (No Cure-No pay).
Wilt u ook meer omzet uit tevreden klanten? Wij vertellen u graag hoe.