Over Satius

Over Satius


woordenbeok

Satius = Beter

Alles wat Satius doet staat in het teken van het verbeteren van de resultaten van haar klanten. Het fundament daarvoor is het meten, weten en/of het verbeteren van de klanttevredenheid, loyaliteit en/of de NPS.

Satius (hetgeen ‘beter’ in het Latijn betekent) is door Vladimir Voûte opgericht. Satius is een combinatie van marktonderzoekbureau- én consultancy organisatie dat ontstaan is vanuit jarenlange KPMG ervaringen en het implementeren van verbeterprogramma’s (Opeartional Excellence, Lean Management Programma’s e.d). Satius is gespecialiseerd in het realiseren van tevreden klanten én trotse medewerkers conform het “meten, weten èn verbeteren” concept: Daar waar andere opinie-/ marktonderzoekbureaus stoppen bij hun ‘conclusies en aanbevelingsrapport’ (en ”veel succes ermee”), gaat Satius – samen met uw organisatie – verder met  het definiëren, implementeren en borgen van de benodigde verbeteracties.

Uw tevreden en loyale klanten  is ons doel. Door het borgen van de implementatieprocessen staat Satius garant voor het realiseren van een hogere klanttevredenheid en/of NPS.
Satius werkt ook op basis van No Cure-No Pay.

 

Resultaatgericht

Satius wordt graag afgerekend op het resultaat: het verbeteren van de tevredenheid, loyaliteit en/of de NPS binnen een jaar. De eerste resultaten voor uw klanten en het creëren van ’up- en cross-selling’ zijn al binnen 3 maanden zichtbaar.

 

Brochure

Wilt u meer weten over onze aanpak? Download of bekijk HIER onze brochure.

 

Wilt u ook meer omzet uit tevreden klanten? Wij vertellen u graag hoe.