Het team

Het team

Het Satius team stelt zich voor:

vladimirvoute

Vladimir Voûte staat met zijn programmamanagement garant voor hogere klanttevredenheid, loyaliteit, NPS en concurrentiepositie bij zijn opdrachtgevers. Vladimir heeft ruim 25 jaar ervaring in Customer Management en Sales Management (o.a. Consultative Selling). Resultaatgericht, sterke doorzettingsvermogen, teamplayer en goede communicatieve vaardigheden. Motto: Getting things done!

Vladimir Voûte

Programma Management
WillemvD

Willem van Dalen: Gastheer in hart en nieren. En gastheerschap is zijn passie.
Verbonden zijn met mensen en de menselijke maat zijn voor Willem essentieel. Om uw projecten tot een goed einde te brengen combineert Willem een helikopterview, een sterk analytisch vermogen en een creatieve geest met de kracht van gastheerschap. Willem is partner van FM2Share, een uniek samenwerkingsverband in Facility Management en huisvesting. Daarnaast is Willem actief lid van Facility Management Nederland en medeoprichter van- en deelnemer aan de Kring Hospitality.

Willem van Dalen

Gastheerschap
Jolanda

Jolanda Wessel adviseert en ondersteunt ondernemers bij uiteenlopende vraagstukken van personele en organisatorische aard. Dit doet ze vanuit de overtuiging dat succesvolle medewerkers die vanuit hun kracht en talent kunnen werken, bijdragen aan een goed ondernemingsresultaat. Jolanda is betrokken bij de activiteiten van Satius, waarbij de verbinding vooral ligt op het vlak van teamcoaching en individuele coaching.

Jolanda Wessel

Change Management
jochem

Jochem van der Veen studeerde rechten in Leiden en Parijs en is advocaat sinds 1996. Hij startte zijn carrière bij een wereldwijd multidisciplinair kantoor waarna hij bij een gevestigd Rotterdams advocatenkantoor zijn loopbaan vervolgde. In deze periode heeft hij zich verder ontwikkeld met specialisatieopleidingen in het ondernemingsrecht en mededingingsrecht.

Jochem Van der Veen

Ondernemingsrecht
annegien

Annegien Blokpoel ondersteunt als strategisch adviseur directies en DGA's bij het vergroten van de winst & waarde van hun bedrijf.

Annegien Blokpoel

Strategie
Wilt u ook meer omzet uit tevreden klanten? Wij vertellen u graag hoe.